Известие

Collapse
No announcement yet.

Мнения за поведение на 156 при зимни условия...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Доволен съм не очаквах това от колицата тестово каране 2 зимни отпред мишелин задни летни незнам марка не мърдаше на завой с нормално третиране газ спирачки! 4бр зимни мишелин нема грижи и при киша и тук таме замръзнали коловози е ако се забие в по голяма преспа ненам не смея да пробвам все пак това е тест за други коли!
    Лека и безавариина на всички ви!
    LUXURY FUNEBRI CARS
    Има нещо в Алфа Ромео, купчина красиво подредени железа и пластмаса,а между тях душа.Необяснимо е!

Comment

• Аз също съм доволен.

Alfa Romeo 155 1.8TS
      Alfa Romeo 156 1.9 16V m-jet

Comment

• Аз пък изобщо не съм доволен от колата при зимни условия.Задницата танцува както и е кеф(особенно на заледен участък-а при киша-цялата)като цяло много е нестабилна колата-това са моите наблюдения вече 4-зими.
        ALFA ROMEO 159 2,4 JTD 210 PSsigpic

Comment

• Съгласен и мойта задница много играе , с мишелинки зимни съм не са чисто нови но са с много добър грайфер иначе предните са чисто нови мишелин и съм доволен от проходимоста и , но на коловози или на завои с киша или лед просто задницата бяга независимо с колко карам...
          Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank

Comment

• На тези, дето им бяга задницата, дали наистина гумите са им добри, дали задницата им наистина е в час, а и как влизат в завоите?
            Alfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
            156 1.8TS 16V (01.2001)
            147 1.6TS 16V 120hp (11.2001)
            0879369082

Comment

• Стига бе човек, днес поразходих моята с летни джапанки, кви задници кви пет лева, ти като шумахер ли я караш в тва време? Почва да прави магарии само когато аз поискам и после ужасно лесно се изправя. Спира си много добре АБС не се включи никъде. Има си чалъми за тва време. Ако се кара както трябва се държи много добре колата. Мое мнение - доволен...
              156 2.0TS 155hp; Suzuki GSX-R600

Comment

• Първоначално публикувано от plamen76 Покажи съобщение
                Аз пък изобщо не съм доволен от колата при зимни условия.Задницата танцува както и е кеф(особенно на заледен участък-а при киша-цялата)като цяло много е нестабилна колата-това са моите наблюдения вече 4-зими.
                Колега, то каквато и да е кола при такива условия ще танцува. Ако имаш хубави гуми, изправно окачване и направен качествен реглаж не би трябвало да бъде чак толкова зле положението. За мен е достатъчно добро в сравнение с други марки. Днес се забавлявах на едно доста стръмно място, покрито с около 20 см сняг и лед отдолу. Алфата си го качи без много да се мъчи, а след мен дойде едно фордче /Фюжън/, въртя гуми, въртя и се отказа и замина. Стана ми доста весело.
                Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
                ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

• Жена и кола не върти ли задницата........
                  Ни ми ги ФАЛИ.......
                  sigpic
                  Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
                  156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
                  147 JTDm 140-Малката манекенка
                  GT- JTDm 150

Comment

• Първоначално публикувано от danniel Покажи съобщение
                    Стига бе човек, днес поразходих моята с летни джапанки, кви задници кви пет лева, ти като шумахер ли я караш в тва време? Почва да прави магарии само когато аз поискам и после ужасно лесно се изправя. Спира си много добре АБС не се включи никъде. Има си чалъми за тва време. Ако се кара както трябва се държи много добре колата. Мое мнение - доволен...
                    ABS не ти се включи? Дали ти е в ред или си карал на сухо

---------- Post added at 20:06 ---------- Previous post was at 20:05 ----------

Първоначално публикувано от haljscho Покажи съобщение

Жена и кола не върти ли задницата........
                    Ни ми ги ФАЛИ.......
                    Абе то м/у връткане и тръткане има разлика, нали?
                    Alfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
                    156 1.8TS 16V (01.2001)
                    147 1.6TS 16V 120hp (11.2001)
                    0879369082

Comment

• Първоначално публикувано от NightRider Покажи съобщение

---------- Post added at 20:06 ---------- Previous post was at 20:05 ----------

Абе то м/у връткане и тръткане има разлика, нали?
                      Наред ми е АБС ездачо задължително ли трябва да се включи? Ако караш с нормална скорост, ако преценяш добре и намаляш отдалеч с предавки и леко спирачка, може и цяла зима да не се включи...
                      Last edited by danniel; d.m.y г., 20:19. Основание: грешка

Comment

• Първоначално публикувано от NightRider Покажи съобщение
                        Ако се кара внимателно, без да се скача рязко на спирачките може - аз убивам скоростта със спирачката и включена предавка, после само леко галя спирачката и АБС въобще не се включва, а колата си е спряла където искам.
                        Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
                        ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

• Първоначално публикувано от rossenvn Покажи съобщение
                          Ако се кара внимателно, без да се скача рязко на спирачките може - аз убивам скоростта със спирачката и включена предавка, после само леко галя спирачката и АБС въобще не се включва, а колата си е спряла където искам.
                          Абсолютно...

Comment

• Някой като каже, че не са нови, но имат хубав грайфер, веднага ми става ясно... Грайфера трябва на -10 с малкото пръстче да го бутнеш и да се огъне... Иначе имайте и 3 метра грайфер, ако е твърд като стомана по-добре карайте с летните, стига да не са с "мокра" шарка или някакви семи сликове. От опит знам, имах "хубав" грайфер и задницата наистина си правеше каквото си иска... Пък и имам чувството, че Goodyear Ultragrip от завода идва с доста по-нисък грайфер от Debica Frigo, но за представяне в снега няма база за сравнение... Сиреч високия грайфер често не значи нищо...
                            Alfa Romeo 155 1.8 TS 8V '94

Comment

• Преди години карах с летни отзад и като опитам да изпреваря някой, предницата излиза от коловозите, а задницата не иска, карам си на една страна известно време, сложих зимни задни и веднага взе да си излиза задницата. Тази зима съм с нова за мен кола и използвах зимните, с които я взех- задните гуми йокохама, грайфер средна хубост, по-важното беше дота от 2004. При каране по сухо, като някъде дърво прави сянка за 1 метър и само да стъпи задницата на този метър и тръгва нанякъде. Сложих си нови зимни отзад и вече има превъзходно поведение, така че заните гуми бих казал, че са не по-малко важни от предните.
                              На всички коли с предно/задно им бягат задниците, който иска лек на това да си вземе 4х4

Comment

• Aз съм доста доволен от поведението и с 4 зимни гуми 2ри сезон ..Като се има предвид,че е комби е нормално на някои места да играе задницата,но аз го правя защото ми е кеф и супер лесно се връща и укротява !

Comment

Working...
                                X